NORDPEIS SALZBURG S PIENI VARAAVA TAKKA

Salzburg S varaava takka on parhaimmillaan pienien tilojen lämmittimenä. Pikkutakka sopii hienosti mökille, saunatupaan tai takkahuoneeseen. Nordpeis Salzburg S on varaava takka, joka painaa vain 360 kiloa ja on hyvin pienikokoinen. Koska takan ulkomitat ja suojaetäisyydet ovat pienet, se sopii kaikenlaisiin huoneisiin.

Nordpeis Salzburg S -takan lämmönvarauskyky on riittävä, että se pitää lämmön yön yli. Takka on kuitenkin painoltaan melko pieni, joten se antaa lämpöä nopeasti. Salzburg S -takan puhdaspalotekniikalla puuta kuluu vähän, takan lasi pysyy puhtaampana ja palaminen on erittäin puhdasta. Nordpeis Salzburg S -takassa paloilma syötetään tulipesään yläkautta kuumana, jolloin hyötysuhde on hyvä ja hiukkaspäästöt pienet.

Nordpeis Salzburg S pieni varaava takka on helppo asentaa.

Salzburg S -takan ulkokuori on tarkasti mittoihinsa valettua betonia. Tarkasti valettujen elementtien ansiosta takkaa ei tarvitse rapata, vaan se voidaan pinnoittaa maalaamalla. Maalattu takka voidaan pestä tai uudelleenmaalata. Nordpeis Salzburg S -takka voidaan myös kaakeloida tai pinnoittaa muilla perinteisillä menetelmillä.

Nordpeis Salzburg S -takan sisäosat (PowerStone) on valmistettu hyvin lämpöä varaavasta oliviinisementistä. Sisäosat on valettu mittoihinsa ja ne sopivat tarkasti toistensa päälle. Takan kuvallisia suomenkielisiä asennusohjeita on helppo seurata.

 

Nordpeis Salzburg S pieni varaava takka sopii hyvin ruoan laittoon

Salzburg S -takkaan saa lisävarusteena valurautaisen kuuman levyn, jolla voi keittää vettä tai valmistaa ruokaa. Valurautainen kansi on kestävä ja helppo pitää puhtaan. Kuumalevy keittää veden nopeasti.

Takkaan saa myös grilliritilän tulipesään. Takan grilliritilän voi sijoittaa kahdelle eri korkeudelle. Grilliritilä on valmistettu 6mm paksusta ruostumattomasta teräksestä, joten se ei taipuile kovassakaan kuumuudessa ja se on helppo pitää puhtaana.

 

Nordpeis Salzburg S -takan lisävarusteet

Nordpeis Salzburg S -takkaan saa lisävarusteena takan alle sijoitettavan halkotilan. Halkotila korottaa takkaa 300 mm, joten tuli näkyy paremmin. Halkotila voidaan sijoittaa myös varaavan takan viereen. Jos halkotila on varaavan takan vieressä, siihen on valittavissa joko ruskea Rusty Brown tai musta Diamond Black kansilevy.

Pieneen varaavaan Salzburg S takkaan voidaan valita ruskeat RustyBrown tai mustat DiamondBlack koristelevyt takan etuosaan.

Takan betonikannen sijaan voidaan valita valurautainen kuumalevy, jolla voi keittää vettä tai valmistaa ruokaa. Valurautainen levy kattaa koko takan kannen ja se on kestävä ja helppo pitää puhtaana.

Takkaan saa myös grilliritilän, joka voidaan sijoittaa kahdelle eri korkeudelle.

Nordpeis Salzburg S -takan eteen voit valita lattiaa suojaamaan kirkkaan lasilevyn. Takan paloilma voidaan ottaa ulkoa pohjan tai takaseinän kautta.

Halutessasi saat pikkutakkaan myös kätevän tuhkalaatikon.