SALZBURG VARAAVA TAKKA

Nordpeis Salzburg varaavan takan erinomainen ja testattu palotekniikka takaa, että puuta kuluu vähän ja palaminen on puhdasta. Oikealla lämmityksellä lasiluukku pysyy kirkkaana.
Vankkatekoinen luukku on taipumaton ja pitää tulipesän kaasutiiviinä vuosienkin käytön jälkeen. Kaikki Salzburg-takat voidaan liittää savupiippuun päältä, takaa tai sivulta.

Kuinka Nordpeis varaava takka toimii

Takkaan voidaan tuoda paloilma ulkoa (lisävaruste). Värin ja pinnoituksen voit valita juuri sinulle sopivaksi. Nordpeis-takkojen elementit on valettu oikeisiin mittoihinsa ja valmisteltu asennusta varten jo tehtaalla. Nordpeis Salzburg -takkojen varaava massa on oliviinikivestä valettu PowerStone-betoni, joka varaa lämpöä erittäin hyvin. Takan pinnoituksen ja värin voit valita itse. Takan voit joko maalata tai laatoittaa.

Nordpeis Salzburg on täysin uudenlainen varaava takka. Salzburg täyttää uudet vaativat eurooppalaiset tulisijanormit ja on CE-merkitty. Uusi hieno palotekniikka tuottaa erinomaisen hyötysuhteen, takka antaa enemmän lämpöä vähemmällä puumäärällä ja pienemmillä päästöillä. Loistavasti lämpöä varaavat PowerStone-elementit takaavat erinomaisen lämmönvarauskyvyn. Takassa on vakiona kaikki mitä tarvitset: tuplakierto, yläliitokset, sytytyspelti, savupelti, tuhkalaatikko, puhdaspalotekniikka, kaasutiiviis luukku. Salzburg-takan voit asentaa itse tai saat asennuspalvelun takkaliikkeistämme.