KAMIINAT

Kamiinoillamme on pitkät perinteet, mutta niiden ulkokuori on moderni ja kestävä.

Kamiina vie monen ajatukset mökkeilyyn, lapsuudenkotiin ja nostalgiaan. Se on yhä ylivoimainen ratkaisu mökkeihin ja koteihin, jotka pitää saada lämpimäksi nopeasti.

Voimakas lämpö, puhdas palaminen

Kamiinan voimakas lämmitys ja hyvä lämpöteho takaavat nopeasti leviävän miellyttävän lämmön. Kamiina täyttää myös puhtaan palamisen tiukimmat vaatimukset.

Tilapihi lämmitys

Kamiina vie vähän tilaa, joten se on helppo sijoittaa kotiin. Valikoimassamme on nurkkaan sijoitettavia, vapaasti seisovia ja seinän vierustalle sijoitettavia kamiinoita. Saatavana on myös kamiinoita joissa on suuret sivulasit.

Perinteiset kamiinat jäähtyvät melko nopeasti, mutta valikoimaamme kuuluu myös kamiinoita, jotka säilyttävät lämmön pidempään.

Kamiinat

Nordpeis‐kamiinat ovat upeita sisustuselementtejä ja lämmityslaitteita. Nordpeis‐kamiinat on suunniteltu moderniin kotiin huonekaluksi ja lämmityslaitteeksi. Kamiinat alkavat antaa lämpöä heti tulen sytyttyä ja sopivat hyvin myös pieniin tiloihin. Nordpeis‐kamiinat voi keveytensä takia asentaa suoraan puulattian päälle, joten asennus on helppoa ja edullista.