VARAAVAT TAKAT

Kun kotisi lämmitystapana on varaava takka, sekä kukkaro että ympäristö kiittävät.

Tavallisessa asunnossa lämmityksen osuus on noin 60 % energiakustannuksista. Suora sähkölämmitys on yksi Suomen kotitalouksien yleisimmistä lämmitystavoista. Kun sähkön hinta vaihtelee, monet pyrkivät löytämään vaihtoehtoisia lämmitysmuotoja. Puulämmitys on hyvä vaihtoehto sähkölle ja kun valitset varaavan takan, kokonaisenergiankulutuksen säästöt ovat vieläkin suuremmat. 

Enemmän lämpöä eurolla

Takkamme ovat – toisin kuin kamiinat ja takkasydämet – varaavia tulisijoja. Ne hyödyntävät lämpöenergian mahdollisimman tehokkaasti ja luovuttavat miellyttävää lämpöä pitkään sen jälkeen, kun tuli on sammunut. Näin puuta kuluu vähemmän ja lämmitys on taloudellisempaa ja ympäristöystävällisempää. 

Varaavat tulisijat

Valittavana on useita varaavia tulisijamalleja. Lisäksi Ronda‐kiertoilmatakkaan on saatavana  lämpöä varaava Powerstone-lämpömakasiini, joka saa aikaan lämpöä varaavan vaikutuksen.

Puulämmitys

Puulämmitys kannattaa aina. Nordpeis Salzburg varaava takka polttaa puuta mahdollisimman puhtaasti, joten puulämmitys on mahdollisimman pienipäästöistä. Puulämmitys Nordpeis Salzburg varaavalla takalla on myös edullista pienen puunkulutuksen takia. Puulämmitys ja Nordpeis Salzburg on jokaisen kodin keskipiste, jonka ympärille kokoonnutaan.