KAMPANJASSA

Anna sisustuksellesi uutta ilmettä vuonna 2021 upealla kamiinalla tai takalla

Pohjoismaisen sisustuksen trendit vuonna 2021 ovat lämmön ja värin tuominen kotiisi – onko sinulla sitä, mitä tarvitset oikean ilmapiirin luomiseen?

Kotimme on paikka, jossa rentoudumme, hidastamme vauhtia ja vietämme aikaa läheisten kanssa. Oikean ilmapiirin saamiseksi on tärkeää, että kotimme kuvastaa persoonallisuuttamme. Kaikille pitäisi olla tilaa; pienimmille lapsille, teineille jopa koirallesi ja kissallesi - ja kaikille heidän tavaroilleen. Voit helposti löytää inspiraatiota sisustuslehdistä ja sosiaalisesta mediasta, mutta muista, että kotisi ei ole näyttelyhalli. Kotiinpaluun pitäisi tuntua hyvältä ja vieraidenkin pitäisi pystyä rentoutumaan. Valitse paras inspiraatiotulvasta, johon törmäät, mutta muista antaa kaikelle henkilökohtainen kosketuksesi. Yhdistele löytösi vanhoihin huonekaluihisi, perittyihin aarteisiisi ja maalaa vielä seinätkin suosikkivärilläsi. Tämä on resepti lämpimään ja viehättävään kotiin.

Takka lämpöä ja viihtymistä varten

Monille takan omistaminen ja siitä nauttiminen ovat itsestäänselvyys. Mutta tiesitkö, että yhä useammat ihmiset valitsevat myös takan, koska pitävät takkaa hienona? Takka ei ole enää vain lämmönlähde, vaan myös tärkeä osa sisustustamme – melkein, kuin huonekalu. Tämä sopii erityisen hyvin nyt, kun haluamme enemmän lämpöä ja viihtyisyyttä koteihimme.

Supersuosittu Monaco

Monaco Matala on moderni takka, joka sopii useimpiin koteihin. Malli sopii hyvin vaikka yhdistettyyn keittiö- ja oleskelutilaan, koska tämä takka antaa hyvän näkyvyyden liekkeihin lähes riippumatta siitä, missä päin huonetta oletkin. Kaikissa Monaco-sarjan tulisijoissa on suuret lasiluukut, joiden ansiosta tuli näkyy entistä suuremmalle alueelle.  Mielestämme tämä on yksi suurimpia valintakriteereitä ja kun haluat takan, valitse itsellesi vain parasta.

Nyt saat 450 EUR alennuksen koko Monaco-sarjasta

Hanki haluamasi tyyli

Tiesitkö, että takkamme voidaan maalata? Suurin osa Nordpeis-tulisijoista on valmistettu ainutlaatuisesta Shapestone Light -materiaalista. Se on betonia, joka sopii erityisesti maalattavaksi. Perinteisesti takka on usein maalattu valkoiseksi, mutta nyt kun trendi on siirtymässä pois valkoisista seinistä ja sisätiloista, on ehkä aika ajatella jotain muuta? Monet maalaavat takan samanväriseksi, kuin seinän – tämä antaa tyylikkään ja puhtaan ilmeen. Jos rakastat värejä ja kontrasteja, voit korostaa takkaa maalaamalla sen värillä, joka todella erottuu. Käytä tavallisia vesipohjaisia maaleja. Etuna on, että voit helposti maalata takan uudestaan, kun mielesi muuttuu ja haluat toisenlaisen ratkaisun.

Moderni katseenvangitsija

Haluatko takastasi silmiinpistävän kaiken keskipisteen? Silloin sinun on hyvä tutustua Davos P Matala -takkaamme. Takka sisältää uusinta tekniikkaamme, jonka ansiosta sen sytyttäminen on helppoa ja suuri tulipesä varmistaa upean tulenloimun.

Nyt saat 550 EUR alennuksen Davos-sarjasta (ei stone)

Lämpöä varaavat ominaisuudet

Nyt niin trendikkääseen lämpimään tyyliin sopiva takka on lämpöä varaava takka Salzburg M II. Vankka muotoilu kuvastaa kodin kodikkuutta ja perinteitä. Lämpöä varaavat tulisijamme antavat sinulle pitkään kestävää lämpöä ja voit nauttia kodikkaista liekeistä ilman, että huoneesta tulee liian kuuma.

Varaavien takkojemme yksi suuri etu on niiden uudelleenmaalattavuus. Voit mielesi tai sisustuksesi muuttuessa helposti maalata takan uudelleen haluamasi väriseksi. 

Varaavilla takoillamme on erittäin hyvä lämmitysteho ja ne on vieläpä todella helppo asentaa.