NAUTI KOTONAOLOSTA

Harvat maailman maat ovat yhtä hyviä huolehtimaan kodeistaan kuin me täällä pohjoisessa. Ehkäpä me suomalaiset olemme erityisen kiinnostuneita ympäristöstämme. Usein meillä on vähän aikaa jokapäiväisessä elämässä, mutta nyt kun useimmat ihmiset pysyvät kotona tai mökeillään, meillä on aikaa tehdä asioita, joita olemme saattaneet suunnitella jo pitkään. Olisiko jo ehkä aika vaihtaa vanha takka uuteen?

Me Nordpeisilla autamme sinua pääsemään alkuun projektissa tarjoamalla -12% alennuksen lähes kaikista tuotteistamme (*). Täällä näet tiedot kampanjaan osallistuvista jälleenmyyjistämme.

(*) ei koske vuoden 2020 uutuustuotteita

Takka vai kamiina?

Nordpeisilla on paljon eri vaihtoehtoja niin takkojen kuin kamiinoiden valikoimassa. Josko hankkisit takan kaupunkiasuntoon ja kamiinan mökille?

Perinteisten takkojemme viimeaikaisten uudistusten myötä tuotteisiin on päivitetty suurilasiset tulipesät, joista monissa on myös sivulasit. Suunnittelu on saanut vauhtia ja sen ansiosta liekeistä nauttiminen toimii paremmin, kuin koskaan aiemmin. Meidän takkamme on helppo sijoittaa, ne polttavat puuta puhtaasti ja pitkään. Useimpiin takkoihimme palamisilma voidaan tuottaa suoraan ulkoa.

Aikavälillä 8.6. - 10.7. saat -12% alennuksen useiden suosittujen takkamalliemme hinnasta. Lisätietoja jälleenmyyjiltämme.

Takka ja suuri lasi

Tulisijat, joissa on suuri lasiluukku ja hyvä tulinäkyvyys, ovat saavuttaneet suurta suosiota viime vuosina. Suuret lasipinnat korostavat modernia ja ajatonta muotoilua puhtaine linjoineen takoissa, jossa painopiste on laadussa. Yhä useammassa rakennuskohteessa tilat on suunniteltu suuriksi avoimiksi toisiinsa saumattomasti liittyviksi huoneiksi. Kulmaluukullinen takka tai kolmelle sivulle näkyvä tulipesä näyttävät tulen laajalle ja voit nauttia tulenloimusta entistä paremmin olitpa lähes missä päin huonetta tahansa.

Yksi suosikeistamme – Monaco – on loistava valinta niille, jotka haluavat tyylikästä designia. Monaco on sarja moderneja tulisijoja, josta on olemassa useita eri malliversioita. Voit valita, haluatko kaksi- vai kolmilasisen tulipesän tai haluatko tulipesän sijaitsevan korkealla vai matalalla. Useisiin malleista voi lisävarusteena hankkia komean ja käytännöllisen halkotilan. Monaco sopii hienosti moderniin ympäristöön ja monipuolisen valikoiman ansiosta voit helposti löytää juuri sinun kohteeseesi parhaiten sopivan mallin.

Monaco A Korkea - takan saat nyt -12% alennuksella useilta jälleenmyyjiltämme.

Pohjoismainen sisustus ja design

Pohjoismainen sisustustyyli on valoisaa, kevyttä ja usein hieman minimalistista. Hyvä tapa lisätä lämpöä ja persoonallisuutta on käyttää sisustuksessa luonnollisia elementtejä, kuten puuta, kiveä ja erilaisia tekstiilejä. Takan ohessa oleva halkotila tuo luonnon lähelle ja on hieno tapa tuoda esille myös itse polttopuun kaunista rakennetta.

Tulisijamme on suunniteltu antamaan se viimeinen niitti tyylikkäälle pohjoismaiselle sisustukselle. Takat ovat klassisia puhtaine linjoineen ja niillä on oma persoonallisuutensa olematta silti liian dominoivia ympäristössään. Kun hankit takkaa, teet valinnan, joka kestää vuosia, ehkä loppuelämäsi. Eikä klassinen mene koskaan pois muodista, vaikka se onkin yhdistettävissä kaikkiin muihin tyyleihin.

Kuva: Nordpeis ja Fargerike

Investoi ulkotakkaan

Täällä Suomessa meitä ei hemmotella pitkillä kesillä. Siksi on hyvä ottaa kaikki irti valoisasta vuodenajasta. On ihanaa voida nauttia ulkona aurinkoisista hetkistä ja niinpä useat siirtävät elämänsä lähes kokonaan ulos aurinkoon ilman niin vain salliessa. Hyvää ulkotakkaa voidaan käyttää grillinä, jossa on helppo valmistaa lähes kaikenlaisia ruokanautintoja. Viileinä päivinä ja iltoina ulkotakka luo ympärilleen ihanaa lämpöä niin terassilla kuin puutarhassa.

Roma Garden on yksi kodikkaista ulkotulisijoistamme, jonka saat nyt -12% alennuksella valtuutetuilta jälleenmyyjiltämme. Tämän takan korkeus tekee siitä käytännöllisen ruoanlaittoa ajatellen. Takan tulinäkyvyys on taattu istuessanne iltaa takan lämmössä sen ympärillä.

Pidennä kesääsi ulkotakalla - nyt saat valtuutetuilta jälleenmyyjiltämme - 12% alennusta kaikista malleista lukuun ottamatta vuoden 2020 uutuuksia.