PIENI KAMIINA – NORDPEIS UNO

Etsitkö sopivan kokoista tulisijaa pienempään tilaan? Tai haluatko mieluummin pienen ja siron tulisijan tuomaan lisälämpöä ja tunnelmaa? Pieni kamiina voi olla vastaus etsintöihisi. Pienet kamiinat ovat omiaan pienempiin tiloihin, kuten vaikkapa saunan takkatupaan, mutta myös isompaankin olohuoneeseen tuomaan lämpöä ja tunnelmaa. Se vie vähemmän tilaa kuin raskaat takat ja on ihana katseenkiinnittäjä sekä tunnelmanluoja – ja se myös todella lämmittää! 

Pieni kamiina on kätevä tulisija

Pienet kamiinat sopivat tilaan kuin tilaan. Halusit sitten pienen tilan lämpöiseksi ja tunnelmalliseksi, tai vastaavasti isoon tilaan pienemmän tulisijan, on pieni kamiina käytännöllinen vaihtoehto. Nykyään varsinkin pohjoismaisessa sisustuksessa ja skandinaavisessa tyylissä arvostetaan keveyttä ja minimaalisuutta. Silloin pieni, mutta tyylikäs, kamiina on mitä ihanin vaihtoehto. Muita etuja ovat muun muassa edullisempi hinta, ei vaadita raskaita asennuksia ja se on mahdollista asentaa myös muihin kerroksiin keveytensä ansiosta.

 

Monikäyttöinen minikamiina

Millaisia pieniä kamiinoita on sitten olemassa? Nordpeis tarjoaa todelliset mini kamiinat. Kaikista pienimmät mallit löytyvät erittäin tyylikkäästä Uno-sarjasta.

Uno-sarjan pienet kamiinat ovat monipuolisia sekä tulisijoina että sisustuselementteinä.  Ne voidaan laittaa niin kulmaan, seinän viereen kuin keskelle huonettakin. Lisävarusteena saatava teräspiippu mahdollistaa sen sijoittamisen keskelle huonetta, sillä Nordpeis-kamiinat voidaan liittää hormiin sekä takaa että päältä! Lue lisää kamiinan liittämisestä piippuun blogistamme.

Monipuolisen sijoittamisen pieni Uno-kamiina on erittäin tyylikäs ja sopii moniin sisustuksiin. Voit valita sinun silmääsi eniten miellyttävimmän mallin, joka palvelee parhaiten juuri sinun käyttötarkoitustasi.

Uno 1 -mallissa on pilarijalka, joka tuo omanlaistaan keveyttä ja ryhtiä kamiinaan. Tämän mallin suuri lasiovi ja sivulasit antavat lumoavan näkymän tulipesään.

Uno 2 -mallissa on kätevä halkotila tulipesän alla. Myös tässä mallissa on isot lasit useaan suuntaan.

Uno 4 -malliin  kuuluu tulipesän alla oleva peitetty säilytyslokero. Lisäksi tähän malliin on saatavilla upeat tammiset jalat, jotka muuttavat kamiinan vieläkin kevyemmän näköiseksi ja sointuvat kauniisti muuhun sisustukseen.

Uno 5 -mallissa on säilytystila tulipesän alla ja lasi yhteen suuntaan. Tämä malli on parhaimmillaan pienissä tiloissa ja kätevä esimerkiksi sijoittaa kulmaan.

Lisäksi voit antaa näille mini kamiinoillemme entistä persoonallisemman ilmeen lattialevyillä, jotka asetetaan kaminan edustalle. Voit valita elegantin lattialevyn kirkkaalla tai mustalla lasilla.

 

Pienet kamiinat luovat tehokasta lämpöä

Pieni kamiina ei kuitenkaan ole pelkkä silmän ilo vaan se myös todella lämmittää! Älä anna pienen koon hämätä – Nordpeis-kamiinoista virtaa voimakas lämpö tasaisesti koko huoneeseen kiertoilmatoiminnon avulla. Vaikka pieni kamiina olisi toisella puolella huonetta, oikein sijoitettuna se lämmittää silti koko huoneen!

Kaikki Nordpeis-kamiinat tehdään erittäin kestävistä verhoilulevyistä, jotka on kehitetty sietämään iskuja ja korkeita lämpötiloja. Ne myös polttavat puuta puhtaasti luoden vähemmän päästöjä ja pitäen savupiipun paremmassa kunnossa. Lasiluukut pysyvät kirkkaampina ja puuta kuluu vähemmän. Tutustu myös muihin kamiinoihimme tuotesivuiltamme!