PYÖREÄ TAKKA ”ME”: MUOTOILUSUOJATTU EUROOPASSA

– Meille on tärkeää, että ”Me”-takallamme on muotoilusuoja Euroopassa. Myös sen nimi on suojattu Takat-kategoriassa. Tämä nostaa huomattavasti tuotteen arvoa ja takaa meille suojan mahdollista kopiointia vastaan, sanoo Nordpeis AS:n toimitusjohtaja Stian Varre.

Nordpeisin ”Me”-takka esiteltiin vuonna 2018, ja siitä on tullut valtava menestys markkinoilla. Pyöreä muoto ja yksinkertainen esteettinen design luovat huoneeseen persoonallisen ilmeen, joka sopii täydellisesti pohjoismaiseen sisustustyyliin.

– ”Me” erottuu sekä muodoltaan että designiltaan, ja halusimme itsellemme omistuksen pyöreään muotoon. Siksi meillä on muotoilusuoja Euroopassa, joten muut takkatoimittajat eivät voi kopioida tätä menestystarinaa. Olemme myös suojanneet nimen ”Me”, sanoo Varre. 

 

SUURI ARVO

– Muotoilusuoja on tärkeä mahdollisuuksillemme markkinoilla. Tämä on ratkaisevan tärkeää sekä markkinoinnin, brändäyksen että myynnin kannalta. ”Me” on kasvanut tärkeimmäksi design-ikoniksemme, ja odotamme nyt innolla jatkoa, sanoo Stian Varre.

 

”Me”-takka on muotoilusuojattu Euroopassa, ja nimi on suojattu Takat-kategoriassa. 

SEITSEMÄN MALLIA

Pyöreä takka on saatavana seitsemänä mallina: Me Basic, Me Steel, Me Glass, Me Pedestal, Me Wall, Me Ceiling ja Me Bench. Takka voidaan ripustaa kattoon, se voi seisoa lattialla ja se voidaan asentaa seinälle. Siksi se on helppo saada sopimaan jokaiseen sisustukseen.