MYYNTIPISTEET

Numero osoittaa, että alueella on monta jälleenmyyjää. Klikkaa ja zoomaa alueen tiedot. Voit siirtää karttaa pitämällä hiiren vasen näppäin alas painettuna.
Klikkaa kuvaketta jälleenmyyjän yhteystietojen avaamiseksi.

Takkamyynti ympäri maata

Olemme Nordpeisissa ylpeitä siitä, että tulisijojamme koskeva palvelu- ja myyntiverkostomme on kattava.  Takkamallistomme on saatavissa niin Ahvenanmaalla kuin pohjoisen Torniossakin. Asuitpa sitten Helsingissä, Turussa, Tampereella tai missä tahansa muualla verkostomme alueella, saatavillasi on aina asiantuntevaa tukea. Tämä on tärkeää, sillä paikallinen jälleenmyyjäsi puoleen voit kääntyä aina tarvittaessa, myös sen jälkeen, kun takka on ostettu.

Voit etsiä takkojemme jälleenmyyjiä ylläolevan karttapalvelun avulla. Karttapalvelun käyttö on todella helppoa, sillä karttaan on merkitty pisteet, joissa myyntipisteemme sijaitsevat. Voit helposti zoomailemalla tutkia isompaa tai pienempää aluetta ja näin löytää juuri sinua lähimpänä olevan parhaiten palvelevan takkaliikkeen.

Valitsitpa minkä tahansa liikkeen, lupaamme, että palvelu on laadukasta ja ammattimaista. 

Nordpeis-takkojen jälleenmyyjät ovat rautaisia ammattilaisia

Takan valitseminen ei aina ole helppoa, mutta valtuutetut asiantuntijamme eli paikalliset jälleenmyyjämme ovat takkojen asiantuntijoita, joiden puoleen voit aina kääntyä takkaliikkeissä. Takka-asiantuntijamme auttavat sinua mielellään kaikkiin takkoihin liittyvissä kysymyksissä.

Halutessasi voit marssia suoraan jälleenmyyntipisteeseemme ja myyjämme auttavat sinua, tai voit ottaa yhteyttä takkojen jälleenmyyjään ja sopia hänen kanssaan takkatapaamisen, jonka aikana voitte keskustella syvällisesti tarpeistasi ja toiveistasi ja löytää juuri sinulle parhaiten sopivan takan.

Jälleenmyyjät eivät huolehdi ainoastaan takoista vaan myös siitä, että saat myös savupiiput ja asennukset hoituvat. Jälleenmyyjiltämme kannattaakin pyytää erilaisia kokonaisvaltaisia pakettiratkaisuja avaimet käteen -tyylillä, jos kaipaa arkeensa todellista helppoutta.

Voit ottaa halutessasi myös suoraan yhteyttä meihin täällä Nordpeisilla yhteydenottolomakkeen  avulla tai ottaa suoraan yhteyttä esimerkiksi sähköpostin välityksellä osoitteisiin: 

Sähköposti: nordpeisfinland@nordpeis.fi