INSPIRAATIOTA TAKKAKUVISTA

Takka tai kamiina ei ole vain lämmönlähde, vaan se on huonekalu, joka ansaitsee keskeisen paikan kodissasi. Tutustu erilaisiin sijoitusratkaisuihin kuvagalleriassamme. 


Takkagalleriassamme on esittelyssä kymmeniä erilaisia takkamalleja, joihin voit tutustua paremmin tuotekategoriasivuillamme, joilla käymme tarkasti läpi takkojen ominaisuudet aina niiden teknisistä tiedoista alkaen. 

Takkagallerian selaileminen - oli se sitten netissä tai perinteisempänä tai paperisena takkakatalogina - on hyvä tapa saada kokonaiskuvaa siitä, mitä takkamarkkinoilla on tällä hetkellä tarjonnassa. Juuri nyt kuluttajalla on mitä lokoisimmat oltavat, sillä takkojen malleissa on runsaasti valinnanvaraa ja jokaiselle löytyy varmasti juuri itselle parhaiten sopiva takka!

 

Lue myös: Mikä olisi paras takka minulle?

Erilaisia takkoja selaamalla saat inspiraatiota ja uusia näkökulmia. Monilla voi olla ennestään esimerkiksi käsitys, että takat ovat isoja ja raskaita kapistuksia, jotka on aina muurattava ja joiden käyttämiseen ja huoltamiseen tarvitaan paljon osaamista ja kokemusta. Tämä voi pitää paikkansa joidenkin tulisijojen osalta, mutta esimerkiksi Nordpeis-takat ovat eri maata. Ne ovat nopeita asentaa, minkä lisäksi niiden käyttäminen ja huoltaminen käyvät käden käänteessä.

Lue lisää tulisijojen asentamisesta täältä: Takan asentaminen 

Nykyisissä takkamallistoissa käytettävyys lyö kättä tyylin kanssa, mikä tarkoittaa esimerkiksi modernia ilmettä, siroja sekä puhtaita linoja ja useimmiten myös suuria lasisia pintoja, joiden ansiosta voit nauttia takkatulen räiskeestä monesta kulmasta. Tämä helpottaa myös sisustamista, sillä takan voi asentaa useampaan kohtaan ilman, että menettää mahdollisuuden nautiskella lumoavasta liekistä ja lämmitellä sen ääressä hämärinä talvi-iltoina. 

Sisustamista helpottaa myös se, että kuten kuvista huomaa, voi Nordpeis-takan asentaa melkeinpä minne vain! Halusitpa sen sitten kulmaan tai keskelle huonetta, niin molemmat onnistuvat näppärästi. Parhain paikka tulisijalle on yleensä tietysti paraatipaikalla, sillä se on parhaimmillaan koko kodin katseenvangitsijana ja huoneen keskipisteenä.

Sukella takkojen kiinnostavaan maailmaan ja anna mielikuvituksesi viedä sinut mukanaan! Voit myös ottaa meihin yhteyttä, mikäli kaipaat lisätietoja takkoihimme liittyen. Autamme sinua mielellämme!