KAIKKI TAKAT

Rauhoittava liekki ja rento yhdessäolo – takka on paljon enemmän kuin pelkkä lämmitin. Se luo kotiin aitoa lämpöä ja rauhoittavaa tunnelmaa. Takat ovat lisäksi upeita katseenvangitsijoita.

Takkojemme yksityiskohdissa yhdistyvät Norjan historia ja moderni muotoilu. Meillä on vankka kokemus takkojen valmistamisesta jo yli 30 vuoden takaa. Nordpeisin modernit takat ovat suunniteltu monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin.

Selaa takkamallistoamme ja löydä suosikkisi!

Laadukkaat ja modernit takat, jotka kestävät aikaa

Nordpeisin norjalaiset takat on suunniteltu Norjassa, joten lähtökohtana on ollut lämmöntuotto kylmiin pohjoisiin oloihin. Talot ovat kuitenkin kehittyneet vuosien saatossa tiiviimmiksi, eikä takalta välttämättä enää tarvita niin suurta lämmöntuotantoa. Monesti tulisija hankitaan tuomaan kotiin lämmintä tunnelmaa ja ajoittainen lisälämpö on vain plussaa.

Koska meidän kaikkien tarpeet ja toiveet ovat erilaisia, mallistostamme löytyy takkoja moneen tarkoitukseen aina tehokkaasta lämmöntuotannosta sisustuksellisiin ratkaisuihin. Oli takkatarpeesi millainen tahansa, kaikki takkamallimme ovat kauniisti ja ajattomasti muotoiltuja ja ne sopivat jokaiseen kotiin.

Kaikki Nordpeis-takat ovat CE-merkittyjä ja täyttävät viimeisimmät vaatimukset puhtaalle puunpoltolle. Puhtaasti polttavan palotekniikan ansiosta hiukkaspäästöt ovat minimaaliset ja luukut pysyvät kirkkaampina. Takoissamme on myös automaattinen lämmönsäätö, joka laskee palamistilaa, kun puuta on vähemmän. Näin palaminen on tehokasta, kun puut palavat mahdollisimman pitkään.

Takka on sijoitus

Me tiedämme, että ostaessasi takkaa haluat tehdä hyvän ja pitkäikäisen sijoituksen. Siksi takkojemme moderni, skandinaavinen muotoilu on ajaton ja kestävä. Painopisteitämme takkojen suunnittelussa ovat puhtaat linjat ja upea, iso liekkikuva.

Käyttämämme takkamateriaalit täyttävät korkeimmat mahdolliset rasituksen ja lämmönvaihtelun sietovaatimukset. Kirsikkana kakun päällä: laadukas takka myös nostaa talon tai mökin arvoa.

 

Sinun takkasi, sinun tyylisi

Nordpeis-takat ovat valmistettu erilaisista betonimateriaaleista. Olemmekin johtava tulisijoihin sovelletun betoniteknologian asiantuntija. Betonitakan erinomainen puoli on se, että se voidaan pinnoittaa uudelleen ja uudelleen juuri sellaiseksi kuin itse haluat! Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus, sillä takan ulkonäköä voidaan muuttaa kulloisenkin sisustuksen mukaan.

Useisiin takkoihin voit valita luukun kehyksen värin, lisävarusteet ja kuorimateriaalin. Takat voidaan maalata haluamansa värisiksi tai vaikkapa laatoittaa haluamallaan tavalla. Näin voit luoda takallasi oman, persoonallisen ilmeen – anna luovuutesi kukkia!

 

Kulmatakat ja muut takkamallit laajasta valikoimastamme 

Meiltä löydät niin kulmatakat, seinätakat kuin vapaasti seisovatkin mallit. Kulmatakka on monipuolinen tulisija-malli, sillä kulmaan sijoittamisen lisäksi sen voi useimmiten asentaa vaikkapa keskelle huonetta lisävarusteena saatavan teräspiipun avulla. Kulmatakoille on ominaista kulmalasi, joka näyttää liekin kahteen suuntaan luoden upean ja ison liekkikuvan.

 

Pieni takka pienempään kotiin 

Takkoja on montaa eri kokoa. Nordpeis-takkamallistosta löytyy takkamalleja pienistä takoista aina isoihin takkoihin. Meillä on laaja valikoima pieniä takkoja. Pieni takka on nykyään kovassa suosiossa, sillä käytettävissä olevat asuinneliöt asettavat haasteita, tai ei haluta muusta syystä isoa tulisijaa. Tällöin halutaan nimenomaan pieni ja siro tulisija, joka lämmittää isoja takkamalleja vähemmän, mutta nopeammin.

Pienet takat ovat monesti myös kevyttakkoja eli silloin ei tarvita lattian vahvistamista ja ne sopivat yleensä tilaan kuin tilaan. Iso takka on hyvä valinta, kun halutaan tehokasta lämmitystä ja näyttävä tulisija katseenvangitsijaksi.

 

Takkoja sinun tarpeet huomioon ottaen   

Ennen takan ostamista on hyvä pysähtyä miettimään omia tarpeitasi: Millaiseen rakennukseen takka tulee? Mitä odotat takalta? Minkälainen takan käyttäjä olet? Miltä haaveilemasi takka näyttää? Näiden kysymysten avulla saat tietää lisää siitä, millainen takka sopii sinulle.

Meiltä löydät tulisijat jokaiseen tarpeeseen. Varaavat takat tuottavat lämpöä kaikista pisimpään varaamalla sitä rakenteisiinsa ja hohkaamalla sitä ympärilleen pitkän aikaa. Kiertoilmatakat  lämmittävät isonkin tilan kaikista nopeiten kierrättäen lämmintä ilmaa huoneeseen. Kamiinat  ovat pieniä tulisijoja, jotka lämmittävät pienemmän tilan nopeasti ja ne eivät varaa lämpöä rakenteisiinsa, joten pintalämpötila pysyy maltillisena. Takkasydämet  ovat takan tulipesiä, joiden ympärille voit rakentaa unelmiesi takan. Pääset tutustumaan lisää kunkin takkamallin ominaisuuksiin ja hyötyihin niiden omilta kategoria-sivuilta. Tutustumalla eri takkamalleihin saat tietää mikä niistä olisi paras valinta juuri sinun tarpeisiisi.

Voit lukea lisää vinkkejä täältä takan hankintaan liittyen: Kuinka valita hyvä takka?  

Nordpeis takkoja myyvät jälleenmyyjämme ympäri Suomen ja heidän liikkeistä saat avun kaikkiin takkoja koskeviin kysymyksiisi. Voit etsiä lähimmän jälleenmyyjäsi myyntipisteet-sivulta.