TAKAT

Sinun takkasi, sinun tyylisi

Kun valitset Nordpeisin takan, voit muokata sen oman makusi mukaiseksi. Useimpiin takkoihin voit valita luukun kehyksen värin, lisävarusteet ja kuorimateriaalin. Takat voi myös maalata tai laatoittaa haluamansa värisiksi. 

Takka on sijoitus

Tiedämme, että kun ostat takan, haluat tehdä hyvän ja pitkäkestoisen sijoituksen. Siksi takkojemme moderni, skandinaavinen muotoilu on ajaton ja kestävä. Kaikki takat ovat puhtaasti puuta polttavia, minkä vuoksi moni ostaa Nordpeis-takan. 

Takat suunniteltu Norjassa

Nordpeis-takat on suunniteltu Norjassa, joten lähtökohtana on ollut lämmöntuotto kylmiin pohjoisiin oloihin.

Nordpeis-takkamallistosta löytyy pienistä kamiinoista aina suuriin varaaviin takkoihin. Takat on CE-merkitty ja täyttävät viimeisimmät vaatimukset puhtaalle puunpoltolle. Nordpeis-takat sopivat kaikkiin koteihin laajan mallistonsa ansiosta. Takat viimeistellään juuri sinulle sopivin pinnoin ja värein.

Takkoja

Nordpeis  valmistaa takkoja moniin tarkoituksiin. Nordpeis takkoja on mallistossa kamiinoista varaaviin takkoihin. Nordpeis takkoja myyvät jälleenmyyjämme ympäri Suomen ja takkoja myyvistä liikkeistämme saat avun kaikkiin takkoja koskeviin kysymyksiisi. Takkoja valitessa kannattaa kiinnittää huomiota omiin tarpeisiinsa. Haluatko pitkään lämpöä varaavan takan vai olisiko nopeasti lämmittävä kiertoilmatakka parempi.